Пурпурно небе омая варненци. Десетки снимки на залеза, особено от снощи,

...
Пурпурно небе омая варненци. Десетки снимки на залеза, особено от снощи,
Коментари Харесай

Пурпурно небе над Варна! Добро или лошо знамение е?

Пурпурно небе омая варненци. Десетки фотоси на залеза, изключително от нощес, заляха обществената мрежа. Хората се радват на небесния театър, само че десетки задават въпросите: Какво значи това предсказание? Какво ни чака?

Пурпурното небе буди много терзания, свързани с вълчата луна, магнитните стихии (особено за хора, които са живи барометри). Само преди дни – на 20 януари, влязохме в сезона на Водолея. На 25 януари бе и първото за годината пълнолуние. То се проведе под огнения знак на Лъв и е познато също като Вълча луна.

Пурпурното небе на зазоряване и свечеряване е много разбираемо естествено събитие, разясниха експерти особено за Varna24.bg . Когато слънцето залязва лъчите му се пречупват през облаците, което под избран ъгъл предизвиква червен цвят на небето, безапелационни са специалистите.

Обикновено такова огнено зарево на небето при зазоряване и залез се свързва с времето в поличби. Народното вярване сочи, че аленото небе има огромна сила. Тя с изключение на филтриране носи и възобновяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР